IBX is een Nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.

IBX kan onder alle afweekbare gel producten gebruikt worden om de natuurlijke nagels te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken, waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstnagel aan te brengen.
IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met een warmte lamp en LED/UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt.
Het resultaat is een stevigere maar toch flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen. Het is wel mogelijk IBX te gebruiken als bescherming onder gel of Shellac.
IBX wordt in eerste instantie vaak in een kuur behandeling van 3 sessies gegeven (1x per week). Afhankelijk van de staat waarin uw nagels verkeren kan het nodig zijn om meerdere behandelingen te ondergaan.

Voor wie is IBX

  • Ook voor mannen die beschadigde nagels hebben is dit een uitkomst, hoewel u het verschil voelt in stevigheid, is het onzichtbaar!
  • Als u na het dragen van Acryl of Gel nagels toch liever uw eigen nagels zo natuurlijk mogelijk en mooi wit wilt houden en op lengte wilt dragen.
  • Als uw nagels zwak, dun of beschadigd werden door het dragen van een ander systeem op de natuurlijke nagel.
  • Als u geen last van inscheuren, splijten, of afbrokkelen van de vrije top wilt hebben.
  • Als u niet al teveel geld voor een nagel behandeling wilt uitgeven maar toch mooie en verzorgde nagels wilt hebben.
  • Als u een chemotherapie heeft ondergaan en/of medicijnen gebruikt.
  • Als u wel graag mooie verzorgende nagels wilt, maar geen systemen van Gel of Acryl op de natuurlijke nagel wilt dragen, of dit vanwege uw werk niet is toegestaan.
  • Voor extra bescherming van de natuurlijke nagel onder gel lak.
AFSPRAAK MAKEN
PRIJSLIJST
IBX